Kurban Bayramının ilk günü itibariyle Edirne Ticaret Borsası (ETB) Et Entegre Tesislerinde, yoğun bir katılımla sistemli bir şekilde kurban kesimi gerçekleştirildi.

Edirne Et Entegre Tesislerinde Kurban kesimini tecrübeli 130 kişilik ekiple 200 büyükbaş ve 100 adet de küçükbaş kurban kesimi gerçekleştirdi.  Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, tamamen sıhhi, hijyenik, güvenli bir ortamda kesim faaliyeti yapılıyor. Bir de biz herhangi bir karışıklık olmaması için barkod sistemiyle bu faaliyetini gerçekleştiriyoruz” dedi.

Bayram kapsamında yüzlerce hayvanın kesimini gerçekleştirdiklerini belirten Öztürk, “Tüm vatandaşlarımızın kurban bayramını kutluyoruz.  Edirne Ticaret Borsası’nın iştiraki Edirne Et Entegre Tesisleri ‘nde kurban kesim faaliyetini yürütüyoruz. Çok yoğun bir kesimimiz var. 200 civarında  bir hayvan büyükbaş. Bunun yanı sıra küçükbaş kesimi yapıyoruz. Buradaki kesim faaliyeti için kurban kesimi kapsamında gün öncesinden sıra numaraları verdik. Saat kaç civarında hayvanları kesilecekleri belli. Bekletme alanlarımıza geldiğinde sıra numarası ile içeriye alınıp, kesim işlemlerini yapıyoruz. Tamamen sıhhi, hijyenik, güvenli bir ortamda kesim faaliyeti yapılıyor. Bir de biz barkod sistemiyle bu faaliyeti gerçekleştiriyoruz. Barkod sisteminde hayvanların karışma gibi durumlarını da ortadan kaldırıyoruz. Bugün itibariyle 130 kişilik personel ile bu hizmeti veriyoruz. Burada  200 tane büyükbaş 100 tane de küçükbaş hayvan kesimi olacak” diye konuştu.

Kurban Bayramında Edirne Ticaret Borsası Et Entegre Tesislerinde, yoğun bir katılımla çalışmasını tamamladı.  (Haber merkezi)

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir