Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 16. Olağan Genel Kurulu’nda bir kez daha seçilen Muzaffer Yıldırım  başkanlığındaki yönetim görev dağılımını gerçekleştirdi.

Edirne’deki amatör spor kulüplerini bir çatı altında toplayan Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda 8 Haziran 2024 tarihinde yapılan 16. Olağan Genel Kurulu’nda delegelerin oylarıyla Muzaffer Yıldırım’ın listesi seçilmişti. Geçtiğimiz hafta devir teslim yapılan Edirnei ASKF’de yeni yönetim ilk toplantısını gerçekleştirdi. Muzaffer Yıldırım  başkanlığında yapılan toplantıda seçimin değerlendirmesi ile birlikte görev dağılımı da yapıldı.

Yıldırım’ın başkanlık yapacağı 3 yıllık sürede Bülent Bacıoğlu Genel Sekreter olarak hizmet verecek. Yardımcılığını Emre Tezcan yapacak.  Çağrı Muştu, Caner Eygül ve  Serkan Giyik’in başkan yardımcısı  olarak oldu. Özkan Arsu’nun Mali sayman olarak belirlendiği ASKF yönetiminde Altan Yavaş Eğitim Sekreteri,Tesis Sekreteri Serkan Aydınlık,Sosyal İşlerden Sorumlu Hamza Erhan, İlçelerden Sorumlu  Taner Karatepe ve Naim Avcıoğlu, Salon Sporlarından İlknur Kobaş Tepe, Özkan Arsu ve Alt Liglerden Sorumlu olarak Emrah Tuna görev yapacak. (Haber Merkezi)

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir