TOBB Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, Bulgar-Türk Kadın İş Kulübü ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Burgaz Başkonsolosluğu,Targovişte Belediyesi’nin ortaklığıyla gerçekleştirilen ‘’Bulgar-Türk Kadın İş Forumu‘’na davet üzerine katıldı. Yaptığı girişimcilik faaliyetleri ile rol model olan Aslan, gerçekleştirilen forumda yaptığı konuşmada tavsiyelerde bulundu.

Bulgaristan’ın Targovişte şehrinde bulunan bir otelde düzenlenen  ‘’Bulgar-Türk Kadın İş Forumu‘’na, Edirne’den Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, aldığı davet üzerine katılım gösterdi. Kadın girişimcilerin ve işlerini başarıyla yöneten veya sosyal faaliyetlerde bulunan kadınlara gereken saygının gösterilmesinin öneminin vurgulandığı ve  bu sebeple , hepsi için Bulgar-Türk Kadın İş Kulübü ve Türkiye Cumhuriyeti Burgaz Başkonsolosluğu , Targovişte Belediyesi ortaklığında deneyim , fikir ve fikir alışverişi için düzenlenen forumda konuşma gerçekleştiren Aslan, kendi deneyimlerinden yola çıkarak tavsiyelerde bulundu. 

Bulgar-Türk kadın iş kulübü Bölge Başkanı Gülcan Hasan Ahmedova, gerçekleştirilen forum hakkında, “Bulgar-Türk Kadın İş Kulübü ve Türkiye Cumhuriyeti Burgaz Başkonsolosluğu , Targovişte Belediyesi ortaklığında deneyim , fikir ve fikir alışverişi için bir iş forumu düzenliyoruz. Bağlantılar kurmak ve yeni iş fırsatlarını ve gelişmeyi keşfetmek için bilgi. Etkinlik süresince Bulgaristan Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti’nden iş kadınlarıyla B2B görüşmeler yapma fırsatı bulacaksınız. Yeni iş ortaklıklarının, dostlukların başlangıcı olacak, aynı zamanda farklı sektörlerden uzmanlar fikir alışverişinde bulunma ve güncel iş trendlerini paylaşma, kadın enerjisi ve motivasyonundan ilham alma fırsatı olacak.” İfadelerinde bulundu. (Haber Merkezi)

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir