Edirne İl Jandarma Komutanlığı’na öğrenciler ziyaret gerçekleştirdi. Ortaokul öğrencilerinden oluşan ziyaret ekibine İl Jandarma Komutanlığı tanıtılarak 112 acil çağrı merkezi hakkında bilgi verildi ve öğrencilere telsiz üzerinden görevde bulunan jandarma personeline başarılar dilendi. Öğrencilere, zırhlı araçlar tanıtılarak öğrenciler bu araçlara bindirildi ve özel yetiştirilmiş jandarma köpeğinin gösterisi izletildi.

Edirne İl Merkezinde bulunan Gazi Osman Ortaokulu, İstiklal Ortaokulu ve İsmail Güner Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinde oluşan 70 kişilik heyet Edirne İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etmiştti.

             Ziyaret gelen öğrencilere İl Jandarma Komutanlığı’nın tanıtımı yapılarak, 112 acil çağrı numarasının önemi anlatılmış, çocuklar telsiz üzerinden görevdeki Jandarma personeline çağrılar yaparak görevlerinde başarılar dilendi.

    Daha sonra kışla içerisinde hazırlanan Trafik standında; Jandarma envanterinde bulunan trafik malzeme, araç ve motosikletlerinin tanıtımı, Kriminal Şube Müdürlüğünde tarafından açılan stantta; Olay yeri inceleme işlemlerinde kullanılan cihaz ve malzemeler ile komando standında;  Komando Timlerinin envanterinde bulunan yerli ve milli olan silahlar ile zırhlı aracın tanıtımı yapılmış, çocuklarımız zırhlı araç ile diğer hizmet araç ve motosikletlere bindirilerek güzel zaman geçirmeleri sağlanmış olup, müteakiben köpek eğitim alanında çocuklar için hazırlanan jandarma köpeğinin gösterisi izlettirildi.(Haber Merkezi)

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir