İlimiz güreşçileri Gençlik Spor İl Müdürlüğü tesislerinde canla başla antrenmanlarına devam ederken Bulgaristan’dan gelen güreş takımları ile yapılan ortak antrenmanlar hem antrenörler hem de sporcular tarafından faydalı bulundu.

Edirneli güreşçiler Gençlik Spor İl Müdürlüğü tesislerinde çalışmalarına devam ederken Komşu Bulgaristan’ın Filibe ve Haskova şehirlerinden Güreş takımları antrenör ve sporcularıyla ortak antrenman için ilimize geldiler. Gençlik Spor tesislerinde yapılan ortak antrenmanlardan oldukça memnun kalan misafir takım antrenörleri, “Sporcularımızın daha önce tanımadıkları rakiplerle güreşmeleri, birlikte antrenman yapmaları ve dostluklar kurmaları çok güzel. Bu ziyaretleri tekrarlamak ve Edirneli güreşçileri de ilimizde misafir etmek isteriz” şeklinde görüş bildirdiler.

DELEN’DEN ZİYARET TGF Edirne il temsilcisi Şamil Doğu Delen, göreve geldiği ilk günden beri boş bırakmadığı ve sürekli ziyaret ettiği güreşçileri misafir ağırlarken de yalnız bırakmadı. Oluşturulan bu dostluk ve ortak çalışma ortamından  son derece memnun olduğunu, ilimiz güreşçilerinin bu yoğun çalışma temposu bizi Edirne’nin en başarılı branşı haline getirdi bundan sonrada sporcularımızın madalyalar kazanacaklarından şüphesi olmadığını belirtti. Delen antrenmandaki iki ülke güreşçilerine de ikramlarda bulunduktan sonra başarılar dileyerek salondan ayrıldı. (Haber merkezi)

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir