Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Sevgili muhtarlarım dün olduğu gibi bundan sonra da birlikte çalışacak, birlikte üretecek ve bu kadim kenti birlikte yöneteceğiz. Ülkemize ve kentimize hizmet için çalınmadık kapı, gidilmedik ocak, alınmadık gönül bırakmayan demokrasinin gerçek temsilcisi tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 19 Ekim Muhtarları Günü nedeniyle yayınladığı mesajda şunlara yer verdi;

“Demokrasi zincirinin ilk halkası olan muhtarlarımız aynı zamanda vatandaşların devlete ihtiyaç duyduğunda çaldıkları ilk kapıdır. Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Muhtarlar, gerçek demokrasinin temsilcidir. Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın en önemli yapı taşlarından biridir. Muhtarlarımız, bizlerin mahallelerdeki gören gözümüz, işiten kulağımız, vatandaşla belediye arasındaki köprümüzdür.

Halkımızın tercihi ve seçimle işbaşına gelmiş muhtarlarımız, son derece önemli bir görevi üstlenmektedirler. Hizmetlerimizin ulaşmasında her zaman en ön saflarda olan muhtarlarımızla, birlikte mahallelerimize en isabetli, en gerekli hizmet ve yatırımları ulaştırma imkânı buluyor, bu kentin geleceği için hep birlikte çalışıyoruz.

Türkiye’nin en güzel, en huzurlu ve en muhteşem şehri olan Edirne’de 24 mahallemizin kıymetli muhtarları ile birlikte görev yapmaktan, bu şehri hep birlikte geleceğe taşımaktan hep gurur duydum, gurur duyuyorum. Göreve geldiğim günden bu yana huzurun, barışın ve hoşgörünün kenti Edirne’yi; kıymetli muhtarlarım ve değerli Edirneliler ile birlikte yönettik, Edirne’yi geleceğe taşıyacak projeleri hep birlikte hayata geçirdik, daha aydınlık yarınlar için hep birlikte mücadele ettik.

Bundan sonrada bu hedefimizden ayrılmayacak, halkımızın her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri muhtarlarımızla, dün olduğu gibi bundan sonrada Edirne’mizi geleceğe taşımak, vatandaşlarımıza daha güzel ve daha konforlu bir yaşam sunabilmek adına çalışmaya devam edeceğiz.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle; 24 mahallemizin muhtarlarına sağlıklı ve aydınlık bir gelecek dileyerek bir kez daha sesleniyorum; sevgili muhtarlarım dün olduğu gibi bundan sonra da birlikte çalışacak, birlikte üretecek ve bu kadim kenti birlikte yöneteceğiz. Ülkemize ve kentimize hizmet için çalınmadık kapı, gidilmedik ocak, alınmadık gönül bırakmayan demokrasinin gerçek temsilcisi tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun” (Haber merkezi)

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir