Trakya Üniversitesi (TÜ) Balkan Kongre Merkezi’nde Edebiyat Fakültesi’nin mezuniyet töreni düzenlendi. Yapılan mezuniyet töreniyle toplam 415 öğrenci Edebiyat Fakültesi’nden mezun olarak okullarını başarıyla tamamladı. 

Törene; TÜ Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, TÜ Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Topaloğlu, akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Program saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra Trakya Üniversitesi tanıtım filmi ve TÜ Rektörü Erhan Tabakoğlu’nun konuşması izletildi. Tabakoğlu, öğrencilere başarı diledi.  

“BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM”

Öğrencilere başarı dileyen TÜ Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, “Sevgili öğrenciler, hayatınızın dönüm noktalarından olan üniversite eğitiminizi başarıyla tamamladınız. Bu süreçte size destek veren ve yanınızda olan ailelerinizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

“BURADAN AYRILSANIZ BİLE RUHUNUZ VE AKLINIZ BU KADİM ŞEHRİ ARAYACAK”

Öğrencilerin mezun olduktan sonra bile Edirne’yi unutamayacağına değinen TÜ Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Topaloğlu, “Sevgili gençler, çok güzel bir şehirde ve üniversitede okudunuz. Bu şehrin ve üniversitenin şöyle bir özelliği var; mezun olsanız ve fizik olarak buradan ayrılsanız bile ruhunuz ve aklınız bu kadim şehri arayacak. Bunu sizler gibi bu şehirde okuyan kendimden ve bu şehirde okuyan arkadaşlarımdan biliyorum” şeklinde konuştu. Mezun olan öğrencilere belgeleri verildikten sonra toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Keplerin havaya fırlatılmasıyla mezuniyet töreni son buldu. (Haber

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir