Yılbaşına az bir zaman kalmışken herkesin hayali yine zengin olmak. Milli Piyango Yıl Başı Büyük İkramiyesi bu yıl 400 milyon lira olarak belirlendi.

Büyük hayaller kurduran büyük ikramiyenin bu yıl geçtiğimiz yıllardan bir farkı olacak. Bu yıl gerçekten talihlilerin hayallerini gerçekleştirecek. Bu yıl büyük ikramiye dağıtılma garantisi ile satışa çıkarıldı. Bu açıklama ile birlikte ikramiyenin satılmayan biletlere çıkması durumunda bir talihliye çıkana kadar çekilişler devam edecek. Edirne’de Milli Piyango Bayisi işletmecisi olan Serhat Ceylan, “Ayrıca bu sene çıkma garantili olarak satışa sunuldu. Yani satılmayan bilete ikramiye verilmeyecek; çıkana kadar çekilişler devam edecek. Bu durum da cazibesini arttırdı.” dedi.

Her yıl büyük hayaller kurduran Milli Piyango İdaresi’nin Yılbaşı Büyük İkramiyesi 400 milyon lira olarak belirlendi. Ancak biletler vatandaşın cebini yakıyor. Bu sene yılbaşı piyangosu için tam biletler 400 liradan satışa çıktı. Milli Piyango Bayi işletmecisi Ceylan, “Bu yıl Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi olarak 400 milyon lira olarak belirlendi. Çeyrek bilet 100 lira, yarım bilet 200 lira ve tam bilet 400 lira olarak satışa sunuldu. Çeyrek biletle büyük ikramiye kazanan kişi 100 milyon lira kazanmış olacak.” sözleri ile bu yıl ki satış fiyatlarını ifade etti.

“YABANCILARIN BÜYÜK İLGİSİ VAR” Gerçekleştirilecek çekilişe yurt dışından Edirne’ye gelen insanların da büyük ilgisi olduğunu söyleyen Ceylan, bu sene getirilen çıkma garantisinin de piyangonun cazibesini arttırdığının altını çizdi. Ceylan, “Ayrıca bu sene çıkma garantili olarak satışa sunuldu. Yani satılmayan bilete ikramiye verilmeyecek; çıkana kadar çekilişler devam edecek. Bu durum da cazibesini arttırdı. Yoğun bir ilgi var ve yıl başına doğru daha da artacağını düşünüyoruz. İnşallah büyük ikramiyeyi Edirne’ye vereceğiz. Yabancı ülkelerden de talepler var. Özellikle Yunanistan ve Bulgaristan’da yaşayan Türkler, Edirne’ye geldiklerinde Milli Piyango biletlerini alıyorlar. Edirne’ye bir tane büyük ikramiye vermeye niyet ediyoruz.” dedi. (Haber merkezi)

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir